Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

MARIA DEL MAR BONET

Celler Vinyes dels Aspres (Cantallops) | dissabte, 13 de juliol de 2024, 22.30 h
Seleccioneu l'àrea
L'entrada inclou una copa de vi

Informació celler
El celler Vinyes dels Aspres està situat al municipi de Cantallops, a l'Alt Empordà. En aquest racó especialment agrest es troben les seves vinyes, totes de propietat familiar des de fa generacions. El celler afavoreix les varietats tradicionals, més adaptades al país i amb una personalitat més atrevida, per diferenciar els seus vins i fer-los més singulars. El celler està ubicat a Can Batlle, casa pairal ja esmentada al segle XVII, on des de sempre s'hi havia fet vi i oli, i fins i tot taps de suro.

Informació assignació seients
Els seients d'aquest concert no són numerats. L'assignació del seient serà segons l'ordre d'arribada.

Informació menors
Els menors de 3 anys tenen l'accés gratuït sempre que no ocupin un seient.
Els menors de 16 anys només poden entrar al recinte si van acompanyats dels pares/tutors legals i van adequadament identificats. Els pares/tutors legals que acompanyen els menors cal que omplin i lliurin aquest full de responsabilitat el dia del concert.
Imprimeix l’autorització i entrega-la signada a la taquilla del festival juntament amb les vostres entrades. No es permetrà l’accés a cap menor de 16 anys sense l’acompanyant i la pertinent autorització signada. 

Informació accés
No està permès l'accés amb gossos.
CELLER VINYES DELS ASPRES
EXHAURIDES
GENERAL: 25,00 €


PROMO ARTS MUSIC SONS DEL MÓN
Nou 5, 17600 Figueres (Girona)
Correu electrònic: entrades@promoartsmusic.com

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per