Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

ANASTACIA

Ciutadella de Roses | dijous, 8 d’agost de 2024, 22.00 h
Zona A Zona A Zona C Zona C Zona E Zona E Zona B Zona B Zona D Zona D
Seleccioneu l'àrea

OBERTURA DE PORTES I ZONA VILLAGE 20h

Aquesta entrada inclou l'accés al concert i al Village

Els menors de 16 anys només poden entrar al recinte si van acompanyats dels pares/tutors legals i van adequadament identificats. Els pares/tutors legals que acompanyen els menors cal que omplin i lliurin aquest full de responsabilitat el dia del concert.

Imprimeix l’autorització i entrega-la signada a la taquilla del festival juntament amb les vostres entrades. No es permetrà l’accés a cap menor de 16 anys sense l’acompanyant i la pertinent autorització signada. 

BO CULTURAL
tarifa adreçada únicament a persones que posseeixin la targeta emesa pel Govern a persones de 18 anys, per incentivar la cultura.

ZONA MOBILITAT REDUÏDA
Hi ha zona reservada per persones amb mobilitat reduïda. Màxim un acompanyant. Aquestes persones hauran d'adquirir una entrada de mobilitat reduïda i si van amb acompanyant, hauran d'adquirir-ne dues de mobilitat reduïda. No es permet l’entrada de cadires pròpies. L’organització en posarà a disposició d'aquelles que en requereixin. 

 

Zona A
Mostra
DISPONIBLES
69,00 €
Zona B
Mostra
DISPONIBLES
65,00 €
Zona C
Mostra
DISPONIBLES
59,00 €
Zona D
Mostra
DISPONIBLES
55,00 €
Zona E
Mostra
DISPONIBLES
49,00 €
Zona F
Mostra
DISPONIBLES
49,00 €


PROMO ARTS MUSIC SONS DEL MÓN
Carrer Nou nº5, 3r esquerra, 17600 Figueres (Girona)
Correu electrònic: entrades@promoartsmusic.com

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per